Za više informacija nazovi +385 (0) 99 462 0767

LJUBLJANA I BLED 11.-12.05.2019.

Ljubljana

pruža puno više

Doživi nešto novo i kreni u stvaranje najboljih uspomena!

LJUBLJANA I BLED 11.-12.05.2019.

Ljubljana

pruža puno više

Ako još niste posjetili Ljubljanu ili Bled, sigurno znate kako izgledaju barem kada ugledate poznate slike tih mjesta. Zasigurno vam zvuči poznato i rijeka Ljubljanica, Zmajski most ili ljubljanski dvorac. A što kada bismo Vam rekli da Ljubljana pruža puno više od toga?

Travelhunter agencija želi vam otkriti kutke gradova i mjesta koja se posjećuju, koja su neuobičajena, imaju priču i ostavljaju vas bez daha! Znamo da ste si vjerojatno pomislili što to ima tako fascinantno u susjednoj nam Ljubljani. A ona nudi toliko toga! Nju krasi jedan kvart koji privlači sve više turista, a to je Metelkova. Ukratko, to je centar moderne kulture i upravo su moderni umjetnici dali kvartu poseban štih i time ga oživjeli te napravili neizostavnom atrakcijom kada posjetite Ljubljanu.

Pokreni video

LJUBLJANA I BLED 11.-12.05.2019.

WOOP!

Trampolin Park

Po prvi puta u organizaciji agencije se ide u posjet Woop trampolin parku u Ljubljani! Ne kažu bezveze, zabava je u zraku! Na 3500 m2 čeka vas nezaboravna zabava uz skakanje do zadnjeg atoma energije! Možete zaigrati košarku, graničara, skočiti u kocke od pjene, testirati svoju ravnotežu ili se okušati u vratolomijama koje viđate u cirkusima. Upravo je Woop postao neizostavna atrakcija za gotovo sve dobne skupine. 

LJUBLJANA I BLED 11.-12.05.2019.

Bled

pruža puno više

Nakon ludog provoda u Ljubljani, slijedi nešto laganije. Odmaknuti od grada, u predivnoj prirodi i mjestu za rekreaciju, šetnju i uživanje, e to je upravo Bled. Često neizostavna destinacija kada se ide u posjet glavnom gradu Slovenije, a pruža i više nego ljudi znaju.

Upravo tamo se nalazi jedini otok u Sloveniji za kojeg su vezane brojne pričice i legende. Osim toga, prekrasan pogled na cijelo jezero i otočić je upravo sa bledskog dvorca. Zasladiti se možete uz kremne rezine odnosno poznate kremšnite. U blizini Bleda se nalazi i kanjon Vintgar koji privlači mnoge posjetitelje ovog mjesta.

LJUBLJANA I BLED 11.-12.05.2019.

Bled

pruža puno više

Doživi nešto novo i kreni u stvaranje najboljih uspomena!

LJUBLJANA I BLED

11. i 12.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (11.05.2019.)

Polazak u jutarnjim satima sa Zagrebačkog velesajma (točnu lokaciju i vrijeme primit ćete najkasnije dva dana prije putovanja). Vožnja autobusom kroz Sloveniju do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, odlazimo do hostela u centru grada gdje ostavljamo stvari i krećemo u razgled Ljubljane: Prešernov trg, Tromost, Zmajski most, Park Tivoli, Metelkova, Stari grad…

Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme. Oko 15:00 slijedi odlazak u trampolin park Woop! (točno vrijeme i lokaciju polaska će najaviti voditelj putovanja). Povratak u hotel.

Oko 22:00 sata slijedi zajednički izlazak u jedan od klubova u blizini centra.

2. DAN (12.05.2019.)

Odjava iz hostela do 10:00 sati i odlazak autobusom do Bleda. Po dolasku slijedi razgled najpoznatijeg jezera u Sloveniji uz mogućnost individualnog posjeta jedinom slovenskom otoku na kojem se nalazi crkva Marijinog Uznesenja ili posjet Bledskom dvorcu sa nevjerojatnim pogledom na cijelo jezero.

Polazak za Zagreb oko 17:00 sati, a previđen dolazak je u večernjim satima.

LJUBLJANA I BLED

11. i 12.05.2019.
kn 360 po osobi
  • Prijevoz autobusom Zagreb- Ljubljana – Trampolin park Woop! -Bled – Zagreb
  • Voditelj putovanja
  • Razgledi prema programu
  • Ulaznica za WOOP! Trampolin park za sat vremena skakanja
  • Smještaj u hostelu u centru grada
  • Organizacija putovanja
  • Boravišna pristojba
WOOP!
×

Košarica